Tort Trois Choc


Trois Choc propune combinaţia a trei feluri de mousse de ciocolată Valrhona: Caraibe 66% - creată dintr-un mix de boabe culese de pe mici plantaţii aflate pe ţărmul Mării Caraibelor, Guanaja 41% - al cărui gust puternic de ciocolată este calmat de notele subtile de lapte şi Ivoire 35% - ciocolată albă de un dulce moderat, cu aromă delicată de vanilie. Cele trei straturi sunt aşezate pe un blat pufos de cacao.

A se păstra în frigider până în momentul servirii; pentru o savoare maximă, a se consuma la 10 minute după ce a fost scos din frigider; termenul de valabilitate este de două zile de la data achiziţiei.

Conţine: gluten, zahăr, lactate, ouă, gelatină animală, ciocolată.

Atenţie! Acest desert conţine alergeni.

Mod de comercializare: desert individual sau torturi dreptunghiulare în următoarele variante - 8 persoane, 10 persoane, 12 persoane, 14 persoane, 16 persoane, 18 persoane, 20 persoane.