Mont Noir


Un desert inspirat de “Le Foret Noire”. Inventată în Germania secolului al XX-lea de către Josef Keller, prăjitura înregistrată în 2003 de autoritățile germane, conține la bază “frișcă, unt sau o combinație între cele două, vișine și un blat de cacao îmbibat cu Kirch, toate îmbrăcate în frișcă sau unt și decorate cu bucăți de ciocolată”.

La noi o găsiți într-o variantă modernă: cremă lejeră cu vanilie, vișine în alcool și cremeux de ciocolată neagră Caraibe 66%, toate pe un biscuit sablé cu cacao.

A se păstra în frigider până în momentul servirii; pentru o savoare maximă, a se consuma la 10 minute după ce a fost scos din frigider; termenul de valabilitate este de două zile de la data achiziţiei.

Conţine: gluten, zahăr, lactate, ouă, fructe, alcool, ciocolată.

Atenţie! Acest desert conţine alergeni.

Mod de comercializare: desert individual sau torturi în următoarele variante - 8 persoane, 10 persoane, 12 persoane.

Pentru torturi mai mari de 12 persoane va rugăm să ne contactaţi.