COMENZI

Comenzi
Atelierul de Deserturi nu este un magazin virtual; este un loc în care puteţi să vizualizaţi produsele noastre şi detaliile aferente.

Cum se face o cerere de oferta
Se vizualizează produsele, se aleg cele preferate prin utilizarea butonului de wishlist; când se finalizează lista, aceasta poate fi vizualizată în secţiunea Wishlist, salvată şi/sau trimisă în atenţia noastră la adresa de e-mail: comenzi@atelieruldedeserturi.ro Veţi primi un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Condiţii comenzi

• Comanda se plasează pe e-mail şi devine fermă în momentul în care există acceptanţă în scris referitoare la toate detaliile comenzii din ambele părţi implicate: Atelierul de Deserturi, respectiv clientul final. Comanda pentru prăjituri individuale şi/sau torturi aniversare se plasează cu cel puţin 3 zile lucrătoare în avans faţă de momentul în care se doreşte livrarea şi trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:
- Valoare minimă a unei comenzi să fie de 300 Ron.
- Comandă minimă pentru prăjitura individuală să fie de 5 bucăţi/ tip desert, iar pentru torturi aniversare să fie de 8 porţii/tort.

• Comanda pentru Torturile de nuntă, de botez sau pentru alte evenimente speciale se poate plasa cu minim 3 săptămâni înainte.

• Pentru evenimente speciale, se pot organiza degustări dacă stabilim o programare în prealabil la sediul laboratorului din Str. Olteţului nr 30- incinta parcului Studentesc-Tei

• Comanda şi preţul pentru Desert Bar se poate plasa cu minim 2 săptămâni înainte, în funcţie de gama de dulciuri aleasă şi de numărul de persoane pentru care se solicită oferta.

• Plata - Se poate efectua în numerar (cash) la ridicarea produselor sau în avans prin transfer bancar în contul firmei noastre - trebuie făcută dovada plăţii înaintea livrării produselor

• Pentru înregistrarea unei comenzi mai mari de 1000 lei este necesară plata unui avans de 50%. Avansul se va achita fie prin numerar, cash, fie prin transfer bancar.

• Va rugăm nu ezitaţi să ne contactaţi pentru o ofertă customizată pe adresa : comenzi@atelieruldedeserturi.ro

Livrare
Comenzile se vor ridica de la adresa laboratorului din str Oltetului nr. 30, in incinta parcului Studentesc-Tei

Transport frigorific
Atelierul de Deserturi poate să asigure transport frigorific gratuit în Bucureşti şi zonele limitrofe, pentru comenzi cu valoare mai mare de 1000 lei.